Sistem Transer Listrik

Sistem Control Listrik

Papan dhasar PCB

Sistem Power New

Motor Parts

INSULATION MATERIAL MANUFACTURER

Fenhar is one manufacturer profesional in insulation materials with 16 years experience

ONE PROFESSIONAL FACTORY WITH
OVER 50000KGS DAILY CAPACITY

Wuhan  Fenhar Material New CO., LTD.  iku sawijining perusahaan internasional melu jampel produksi materi lan distribusi wiwit diadegaké ing taun 2002 produk utama Kita kalebu FR-4, G10, G11, sheet katun phenolic, srengeng, fiberglass sleeve lan ing.

aplikasi utama

Metode utama nggunakake kabel Tecnofil sing diwenehi ngisor

Sistem Transer Listrik

Sistem Control Listrik

Papan dhasar PCB

Sistem Power New

Motor Parts