Електричен систем Transer

Систем за контрола на електрични

Основни PCB одбор

Нов систем за напојување

моторни Делови

INSULATION MATERIAL MANUFACTURER

Fenhar is one manufacturer profesional in insulation materials with 16 years experience

ONE PROFESSIONAL FACTORY WITH
OVER 50000KGS DAILY CAPACITY

Вухан  Fenhar нов материјал CO., LTD.  е меѓународна претпријатие ангажирани во изолација материјал за производство и дистрибуција, бидејќи основана во 2002 година Нашите главни производи се FR-4, G10, G11, фенолни памук лист, бакелит, фиберглас ракав и така натаму.

главните апликации

Главните методи на користење Tecnofil жица се дадени подолу

Електричен систем Transer

Систем за контрола на електрични

Основни PCB одбор

Нов систем за напојување

моторни Делови