Transer Sistemit Elektrike

Sistemi i kontrollit elektrike

PCB Board Basic

Sistemi i ri i energjisë

Motor Parts

INSULATION MATERIAL MANUFACTURER

Fenhar is one manufacturer profesional in insulation materials with 16 years experience

ONE PROFESSIONAL FACTORY WITH
OVER 50000KGS DAILY CAPACITY

Wuhan  Fenhar materiale New CO., LTD.  është një ndërmarrje ndërkombëtare të angazhuar në izolimin prodhimit material dhe shpërndarjen që themeluar në vitin 2002. Produktet tona kryesore përfshijnë FR-4, G10, G11, fletë pambuku fenoli, bakelite, tekstil me fije qelqi mëngë dhe kështu me radhë.

aplikimet kryesore

Metodat kryesore të përdorur tela TECNOFIL janë dhënë më poshtë

Transer Sistemit Elektrike

Sistemi i kontrollit elektrike

PCB Board Basic

Sistemi i ri i energjisë

Motor Parts