System Transer listrik

System Control listrik

Board Dasar PCB

System Power Anyar

motor Bagian

INSULATION MATERIAL MANUFACTURER

Fenhar is one manufacturer profesional in insulation materials with 16 years experience

ONE PROFESSIONAL FACTORY WITH
OVER 50000KGS DAILY CAPACITY

Wuhan  Fenhar Bahan Anyar CO., LTD.  mangrupa perusahaan internasional dina aktipitas insulasi produksi bahan sarta sebaran saprak diadegkeun dina 2002. produk utama kami kaasup FR-4, G10, G11, sepré katun phenolic, bakelite, orat leungeun baju jeung saterusna.

aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dijelaskeun di handap

System Transer listrik

System Control listrik

Board Dasar PCB

System Power Anyar

motor Bagian