Tentang Kami

Perusahaan kami

Fenhar Anyar Bahan CO., LTD.
Perusahaan internasional kalibet dina produksi bahan insulasi laminated ti 2002. Produk utama urang kaasup FR-4, G10, G11, G7, GPO3, katun phenolic, bakelite lambar & tube & rod, tambaga clad lambaran laminated, mika pita jeung saterusna.

1111111111111

Riwayat Pausahaan

● Dumasar kinerja hade pasar domestik jeung tujuh belas taun pangalaman aplikasi bahan insulasi, parusahaan Fenhar diwangun departemén dagang internasional.
● Sajauh produk urang geus ditarima ku genep belas nagara sarta kami geus nyokot lengkah kahiji dina "Janten supplier kawentar bahan insulasi di dunya".
● Urang pageuh yakin "Kualitas nyiptakeun brand, sarta inovasi nyiptakeun hareup".
● Urang nyandak kalungguhan di industri urang Cina pikeun lulus ISO9001: 2000 Quality System sertifikasi jeung ISO14001 Protection Lingkungan System sertifikasi.

Appreciating pikeun ngarojong konsumén urang 'tur mantuan, nu nyieun urang tumuwuh pisan saum sareng ngarasakeun reputasi tinggi dina bahan insulasi listrik. Keur naon urang bisa ngalakukeun balik kasapukan Kirim téh buruk nyadiakeun produk beredar kalawan harga kalapa. Fenhar daék ngadegkeun hubungan bisnis jeung konsumén ti sakuliah dunya. Simkuring hoyong ngajajah kemungkinan gawe jeung parusahaan esteemed kawas anjeun. Urang keur pilari mitra bisnis stabil anu ogé resep ngadegkeun koperasi fruitful keur bisnis jangka panjang. Fenhar mangrupakeun tim hébat, kami salawasna dieu keur anjeun!