Babagan awake dhewe

Perusahaan Kita

Fenhar New Material CO., LTD.
Perusahaan internasional melu produksi bahan insulasi laminated saka 2002. Produk utama kita kalebu FR-4, G10, G11, G7, GPO3, katun fenolik, bakelite sheet& tube& rod, lembaran laminated clad tembaga, pita mika lan liya-liyane.

1111111111111

Riwayat Perusahaan

● Adhedhasar kinerja apik saka pasar domestik lan pengalaman pitulas taun saka aplikasi materi jampel, Fenhar perusahaan dibangun departemen dagang internasional.
● Supaya adoh produk kita wis ditampa dening nembelas negara lan kita wis njupuk langkah pisanan ing "Dadi Supplier misuwur saka bahan insulasi ing donya".
● Kita yakin "Kualitas nggawe merek, lan inovasi nggawe masa depan".
● Kita njupuk timbal ing industri kita ing China kanggo lulus ISO9001: 2000 Sertifikasi Sistem Kualitas lan ISO14001 Sertifikasi Sistem Proteksi Lingkungan.

Appreciating kanggo ndhukung kita pelanggan 'lan mbantu, kang nggawe kita akeh banget cepet lan nglaras reputasi dhuwur ing materi jampel electrical. Apa kita bisa bali maneh persetujuan iku tetep nyedhiyani produk pinunjul karo rega competitive. Fenhar iku cumadhang kanggo netepake hubungan bisnis karo pelanggan saka kabeh ndonya. We would like to njelajah kemungkinan saka nggarap perusahaan kajiang pisan kaya sampeyan. We are looking for bisnis partners stabil sing uga kasengsem ing madegake kerjasama bebranahana kanggo bisnis long-term. Fenhar iku tim gedhe, kita tansah kene kanggo sampeyan!